marți, 10 martie 2009

”La mulți ani!” cu întârziere....

Desi am intarziat un pic cu urarile, le doresc tuturor femeilor sa fie fericite, iubite, sanatoase, si sa obtina mereu in viata ceea ce isi doresc! La multi ani! Cadoul pentru voi toate este o floare frumoasa din fereastra mea (pe care am primit-o de la sotul meu de 8 martie...). Mie imi place mult de tot!



Si zilele astea am avut timp sa exersez o tehnica noua , se numeste viking knit (acest tip de impletituri din sarma a fost descoperit extrem de des in mormintele vikinge - de aici numele).
Este o tehnica relativ simpla, nu ai nevoie de ustensile complicate, si totusi realizezi cu ajutorul ei adevarate ”bijuterii”.
Primul este un pandantiv din sarma de argint 925 ( desi am aflat ca ”fine silver” se preteaza mai bine la acest gen de impletitura) care impodobeste doua pietre de ochi de tigru.











Iar aici este o bratara din sarma de cupru argintat si margele din fimo transparent, cu incluziuni roz-inchis (fard de pleoape :)). Margelele sunt slefuite.













6 comentarii:

  1. La multi ani, la multi ani... sigur ca floarea e superba. Imi place viking knit-ul, ochii de tigru sunt frumosi, cum altfel, dar bratara chiar imi place la nebunieeee!!! Cred ca si S-claspul l-ai facut tot tu. Si arata profesional amandoua, ceea ce e minunat. Te-am pupat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Squash, iubito, pentru ca tu imi ”comentezi” mereu munca, si mai ales pt. ca ti-a placut atat de mult bratara, ti-o fac cadou! Lasa-mi mesaj privat pe forumul margelutze sau mariashop cu numele si adresa ta sa ti-o trimit!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello Simina,
    thank you for the comment on my blog referitor la "Profile..."
    Si tie ti s-a parut ciudat nu?
    Am incercat sa-l reproduc asa cum ma pricep de bine (sau rau...haha)
    Merci de vizita si mai treci pe la mine cind ai timp mai ales prin "bucataria mea" unde produc mai intens decit la margelute pe care le-am cam neglijat din lipsa de timp. Imi place ce creezi tu; foarte frumos, cu gust si pasiune. Bravo! Keep it up! Viziteaza-ma la ninasculinarycreations.blogspot.com
    te astept la o cafeluta si gustarele!
    XO, Nina

    RăspundețiȘtergere
  4. Hahaha! Eu ma chinuiam sa postez in engleza si ea e romancuta de California! :)
    Te pup si multumesc pentru aprecieri!
    Si chiar am nevoie de inspiratie in bucatarie, asa ca vin sigur!

    RăspundețiȘtergere
  5. Scumpica, merci ca ai venit la culinar. "hahaha" am zis si eu in gind atunci cind am citit comment al tau pe blog la "art" in english.
    XO, mai vorbim...

    RăspundețiȘtergere
  6. La engleza mea de balta, hahaha era cam singurul gand care iti putea veni in minte! :)

    RăspundețiȘtergere