joi, 10 decembrie 2009

O noua montura pentru cabochon

Jucandu-ma cu sarma, am descoperit o noua metoda de a monta un pandantiv cabochon. E destul de greu de realizat, desi ideea este simpla. Mie mi se pare extrem de eleganta, cu un aer princiar (daca eu nu o laud....:))
Suportul pentru cercei care apare in unele poze este realizat simplu, din sarma de cupru (scoasa din niste cabluri electrice care ne-au ramas prin casa) o cutie de iaurt goala si ipsos. Dupa turnarea ipsosului, nu-ti ramane decat sa astepti ca acesta sa se intareasca, apoi indepartezi forma (cutia de iaurt) si vopsesti dupa dorinta. Usor de realizat si de efect. Eu l-am vopsit impreuna cu fetita mea! (idee pentru buna mea prietena Larisa, cu scuzele de rigoare pentru intarziere!!!!:))

5 comentarii:

  1. Ai atins perfectiunea! Ai o lama? :D Mi-era tare dor de impletiturile tale! Pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Isa, si eu pup!!!! Ce vrei sa faci cu lama????:):):) Ti-am vazut brosa din art clay silver, e SUPERBA!!!!! Cat te invidiez!!!!
    Spor la treaba si multi pupici!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma invidia, ca nu ai de ce. Prima si marea mea dragoste ramane FIMO. Ma innebuneste sa lucrez cu culori. Argintul e asa..o incercare. Inca nu m-am decis daca va avea acelasi loc ca si polimerul. A doua dragoste e ce faci tu. Dar eu sunt la nivel de incercari stangace. Sper sa te ajung din urma candva.:P Pana atunci intru si balesc la tine pe blog, si ma bucur privind piesele tale care sunt absolut fantastice. Spor si tie, sau sa iti zic mai bine spor la curatenie? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Hahaha! Da, bine ai zis, spor la curatenie!!! Degeaba fac mereu, parca toate sunt cu susul in jos! Ce sa faci, asa e cand nu ai mult spatiu, se aglomereaza cu tot soiul de lucruri si parca mereu e dezordine!:)
    Multumesc frumos pentru compliment, esti o draguta, ca de obicei! Vezi, niciodata nu ne multumim cu ce facem, tot timpul vrem mai mult! Eu mor dupa modelajele tale, fie din fimo, fie din argint, tie iti plac ale mele.....:)
    Te pup si te mai astept!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si daca ai spatiu mai mult tot aia. :)) Mai mult loc pentru dezordine. :D
    Daca am ajunge sa fim multumite, nu am mai crea. Pe mine cel putin asta ma motiveaza sa merg mai departe. Caut eu ceva da' nu stiu ce..In timp ce caut, mai fac cate un polimer, un argint, o sarma..Haha :))

    RăspundețiȘtergere