miercuri, 23 decembrie 2009

Craciun fericit!

Iata ca a mai trecut un an...Se apropie din nou sarbatoarea care ma emotioneaza cel mai mult dintre toate, Craciunul. Spun ca ma emotioneaza pentru ca acum 5 ani asteptam cel mai frumos cadou pe care Mos Craciun mi-l putea aduce, pe fiica mea. Mosul a intarziat un pic anul acela si a venit abia pe 4 ianuarie, insa exact aceleasi sentimente de asteptare infrigurata, de emotie si fericire le incerc si acum. Cand ascult colindele si acum plang, exact ca atunci...de bucurie si recunostinta ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu un miracol!
Acest pandantiv l-am creat gandindu-ma la ingerasii care ne vegheaza mereu, iar montura din sarma a ajuns sa semene putin cu unul (sau e doar imaginatia mea care imi joaca feste.... :) Oricum ar fi, va imbratisez pe toti si va urez un Craciun minunat alaturi de cei dragi, sa va daruiasca Dumnezeu tuturor cate un miracol, iar de la mine, cadou, un ingeras!!!....


9 comentarii:

  1. Merry Christmas and Happy New Year! XO
    Nina

    RăspundețiȘtergere
  2. Este absolut superb ingerasul! Chiar e minunat!
    Un an nou plin de miracole si iubire iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos, fetelor!
    Si voua sa va dea Dumnezeu un an nou minunat!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti un om inzestrat cu foarte mult talent.Fiecare bijuterie a ta are o poveste,iar cei care le vor achizitiona vor fi mandri sa le poarte.O zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  5. ai niste lucrari exceptionale, foarte bine finisate
    Te invit sa ridici un premiu de la mine de pe blog

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate ca ai mai primit premii de la admiratori, dar am si eu un premiu de acordat, iar tu esti printre artistii pe care ii apreciez in mod deosebit.
    Pentru a intra in posesia lui trebuie sa intri pe blogul meu...sa salvezi poza si sa o afisezi la tine pe blog...si sa citesti si celelalte instructiuni. Felicitari!
    Madeline
    http://petrabijoux.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Simina - am observat ca mi -ai adaugat blogul la lista celor pe care le urmaresti. Multumesc. Tocmai ma uitam la piesele tale - sunt foarte frumos lucrate si originale.
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere