vineri, 4 septembrie 2009

Help me to decide!

Port un mic "razboi" conjugal, iar tema disputei este modelul si mai ales culoarea gresiei si faiantei pe care le-am ales eu pentru "baia fetelor". Voua cum vi se pare? Stiu ca nu e chiar o culoare obisnuita pentru o baie, insa mie imi place mult, mi se pare delicata si feminina....
In realitate, nuanta este doar putin mai intensa decat in prima poza.
Dat fiind ca sotul are baia lui cu wenge si crem, mi se pare normal ca si eu si Ilinca sa avem una mai "colorata".
Am mare nevoie de pareri, pentru ca mi-am cam terminat argumentele si nu vreau sa pierd lupta!!!! :)



9 comentarii:

  1. Mie una imi place!
    Imi place movul si nuantele lui. Si chiar daca nu e o alegere obisnuita, cu atat mai bine! De ce sa nu putem esi din tipare?
    Imi place mai ales in combinatie cu alb si cele cateva accente mai inchise
    Imi pare ca o incapere relaxanta,misterioasa, cu o usoara aura princiara. este colorata, insa nu copilaroasa dar nici prea serioasa. E numai buna. Iar daca ii mai adaugi si ceva accesorii in nuante mai intense (gen prosoapele de baie, suporturile pentru sapun, periute etc) de culori care se potrivesc, cred ca iese super!
    Sugestii de culori pentru accesorii: galben deschis (insa nuanta intensa, roz fuchsia, verde mar, turcoaz.
    Eu cel putin asa o vad :p

    sper sa-ti fi fost de folos!

    Si iarta-ma daca nu am reusits a fiu foarte coerenta si concisa, sunt foarte obosita !

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Simina si mie imi place si sustin ceea ce a spus Angel, deja mi-o imaginez completata cu acel verde mar, insa nu ar da deloc rau nici cu nuante de maro ciocolatiu!

    Multa bafta! Si sa va bucurati de noile "achizitii". :)

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie imi place baia ,simina si sustin parerea fetelor:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Este f frumos!Eu vreau asa bucataria si am aceeasi problema:discutii pe tema culorii!Nu stiu de ce barbatii prefera maro.Cind v-a pleca citeva zile de acasa,chem pe cineva sa-mi transforme bucataria in lila-violet.SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fetelor, multumesc din suflet pentru pareri, chiar mi-au fost de folos si m-am mai linistit un pic!:)
    Tuturor celor carora le-am aratat modelul le-a placut, inclusiv barbatilor! Seful nostru de echipa a fost destul de impresionat, i-a placut modelul, faptul ca sunt mai multe nuante si dimensiuni ale placii care se pot combina intre ele. Sper sa iasa bine! Si mi-am convins si sotul, cand ii spusesem initial ca e un roz prafuit-lila, si-a imaginat o kitschosenie si pana nu a vazut-o in realitate nici nu a vrut sa auda! :)
    Nu m-as stresa atata pentru o baie, insa parerea mea e ca daca tot te apuci de ceva, n-are rost sa-l faci doar de dragul de a face, trebuie sa-ti si placa ce alegi, ca doar nu te apuci peste un an doi s-o dai jos ca nu-ti mai place!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. vin si eu cu intarziere. culorile sunt absolut superbe, si se potrivesc de minune intr-o baie pt fete ș) dau un plus de eleganta , si totodata iti creeaza o stare de bine. sotul tu nu are de ce sa se teama ca nu va iesi bine. La noi in casa am renovat dupa gusturile noastre a fetelor(eu , mama si sora mea) iar tata a dat banii , dar la final a fost foarte multumit de tot ... asa ca spor la treaba .

    offtopi :P : ms de primirea calduroasa si de incurajari

    RăspundețiȘtergere
  7. E culoarea mea preferata si este si in trend acum(trust me...lucrez in domeniu)asa ca eu zic sa te apuci de treaba!

    RăspundețiȘtergere
  8. Hehehe, am si cumparat-o! :)
    Va pup si va multumesc pentru pareri! Oricum faceam ca mine, ca doar n-o sa facem ambele bai maro cu crem, dar comentariile voastre mi-au dat un plus de siguranta ca sa-mi sustin alegerea!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca este super, baia nu va arata deloc monotona si foarte feminina dealtfel. Ma bucur ca ti-ai convins sotul sa accepte culoarea. De fapt maro cu crem ambele bai e prea mult. Iti sustin cu tarie ideea.

    RăspundețiȘtergere