duminică, 7 iunie 2009

Vacanță!!!!

În sfârșit, plec în vacanță. Nu e cine știe ce, doar 12 zile de relaxare pentru mine și aerosoli pentru minunata mea fetiță care anul acesta m-a îngrijorat contractând mai multe viroze decât era necesar. Govora este o stațiune mică, în care în afară de plimbări nu prea ai ce să faci. Oricum, având în vedere că voi merge doar cu Ilinca, ne vom distra minunat, asa, intre fete! Poate am timp si de un pic de bijuterit, si atunci vacanta va fi absolut perfecta!
Va pup si abia astept sa ne reintalnim!

4 comentarii:

  1. La multi ani draga mea! Sa fii iubita si implinita si sanatoasa. Si ce mai vrei tu.:D Iti multumesc pentru urari si eu. Te pup si te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Simina, am ajuns aici de pe Breslo. Minunate bijuterii! Mi-ai adus aminte, cu vacanta, de calatoria fascinanta la Govora, pe cind eram o mogildeata, mi-a ramas in minte ca o expeditie fabuloasa, cu exceptia inhalatiilor cu sulf(?cred). Va doresc vacanta placuta la amindoua!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos! Te pu si eu si iti doresc numai fericire, impliniri si sanatate tie si celor trei minuni ale tale! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hiacint, multumesc, vacanta chiar a fost minunata (cu exceptia inhalatiilor cu sulf, intr-adevar!:)

    RăspundețiȘtergere