miercuri, 3 iunie 2009

Noutăți...

Un pandantiv din agată neagră...O pereche de cercei....Un inel finuț...Și „ceva” ce încă nu are o formă finală, încă lucrez la el...

8 comentarii:

  1. superbe! Sanatate mainilor tale, cum zice grecul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Thank you so much, Pirolices!
    Isa, mersi mult, ca de obicei esti o draguta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb pandativul din agata neagra, felicitarile mele. Ma chinui de ceva vreme sa deslusesc misterul cum se face agatatoarea aceea, am stricat o gramada de sarma dar nu mi-a iesit niciodata:( (mai exersam :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos, Andrea! Sa stii ca nu e greu, uite aici poate descoperi chichita: http://www.jewelrylessons.com/node/10560, sau aici: http://www.jewelrylessons.com/node/5131 .
    Te pup si te mai astept!

    RăspundețiȘtergere
  5. Super pandandivul din agată, m-am indragostit de el! Risc doua intrebari: il mai ai si cam cit costa? Multumesc frumos (cred ca o sa il visez la noapte, stii, mi se intimpla, din bijuteriile pe care le vad, una anume sa fie THE ONE si sa ma tot gindesc la ea)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, il mai am.... Si alte cateva bijuuri pe care nu am avut timp sa le pozez si sa le pun pe breslo...Ma gandesc la un pret si il pun... Si daca vrei, scriu ca e rezervat, pana te hotarasti daca il vrei sau nu...
    Te pup dulce si iti doresc noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, e o idee bună, mulţumeeesc :) Noapte bună şi weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere