marți, 14 aprilie 2009

Bine v-am regăsit!

Uraaaa! Am reușit în sfârșit să terminăm cu lucrările (zugrăvit, izolat, etc.) la apartament, am ”șmotruit” vreo săptămână, și în sfârșit m-am apucat din nou de bijuterit! I am happy! :)
Aseară am meșterit un ineluș de care m-am și îndrăgostit!








Continuu seria pânză de păianjen, de data asta și cu ”șeful” pânzei atașat! :)







Prima încercare să realizez un pandant de genul acesta (urmeaza altele, căci tehnica e extraordinară!)






Și o inimioară din mărgeluțe roșii!






15 comentarii:

  1. Superbe ! Bravo pour l'originalité de la bague. A bientôt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit! Ti-am dus dorul sa stii!! deja intrasem la banuieli ca nu apareai. Acu' m-am linistit. Si se pare ca ti-a priit curatenia! Cu ce minunatii ai venit! :D Inelul e intr-adevar superb!!! Dar imi place medalionul cu inimioaia la nebunie! "Cred ca m-am indragostit, cred ca da, cred ca da...":D Te pup si spor la mesterit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetelor, va multumesc! Innebunisem fara sa mesteresc nimic! Abia astept sa ma pun din nou la curent cu tot ce mai aveti si voi nou!Va pup si va doresc spor la treaba (mai ales saptamana asta va fi nebunie, iar nu mai pot face nimic!!!!:( )

    RăspundețiȘtergere
  4. Ptitbrico, mersi beaucoup! Vous est tres gentille!
    J aime bien votre bijoux aussi!

    RăspundețiȘtergere
  5. super frumoase toate, in special inelul, imi place f f mult. acum incep si eu incetisor sa lucrez cu sarma si merge cam greu ca nu-s obisnuita. nu poti sa imi dai si mie ceva linkuri cu tutoriale cu sarma please? mai ales tehnica pt inel si cel cu panza de paianjen caci m-am indragostit :D . te pup si mersi anticipat :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Lavy, mi-e rusine de nu mai pot, dar trebuie sa marturisesc: nu stiu sa pun linkuri :(((. Invatati-ma si pe mine plsssss! Eu intru pe un site, www.jewelrylessons.com, cred ca e al lui Eni Oken, si au si multe tutoriale gratis, daca ai rabdare sa cauti. Acolo gasesti tehnica cu care am facut inelul, cred ca se numeste ”waving in closed spaces”. Pandantul l-am facut cu tehnica viking knit, la asta sunt muuulte tutoriale super. Explicat exact asa cum l-am facut, eu nu am gasit, dar practic asa e: faci cadrul de sarma, apoi din exterior spre centru incepi sa infasori sarma ca la viking knit. Eu la cadru folosesc sarma de 1.2 mm de la Opitec, iar la impletitura de 0.4 sau 0,5.

    RăspundețiȘtergere
  7. Simina, toate sunt foarte frumoase, esti o maestra in ale sarmei. Inelul e preferatul meu de data asta. Asimetric si superb!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc, Squash, ma bucur ca un copil ca place, pentru ca si eu il ador!:)

    RăspundețiȘtergere
  9. mersi tare mult simina de tip. am intrat pe site si mi-am descarcat cateva tutoriale fainute. ala cu inelul tot nu l-am gasit din pacate :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Lavy, asta e tutorialul pt. inel: http://www.jewelrylessons.com/jewel/node/1466
    Nu l-am cumparat, mi-am dat seama cum se face uitandu-ma la el.
    Tehnica cred ca ai salvat-o, e: http://www.jewelrylessons.com/jewel/node/3526

    RăspundețiȘtergere
  11. mersi tare mult- am si salvat tehnica si nu mi se pare tare grea. dar intrebare: prima data indoi sarma in forma de inel si apoi impletesti pe ea, sau o impletesti prima data si apoi o indoi in forma de inel? de fapt o sa incerc. apropo, am facut un inel folosind o tehnica de pe site-ul asta. f folositor. mersi mult

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu cea mai mare placere, Lavinia! Poti sa ma intrebi orice daca ai vreo nelamurire!:)
    Eu intai impletesc, apoi indoi! Nu stiu cat de corect e, dar mie mi se pare mai usor asa.
    Am vazut ca te-ai descurcat de minune, inelul e foaaaarte reusit! La mai multe! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. ms de aprecieri, am incercat in schimb sa impletesc dar nu mi-a reusit. stii ca eu am mai incercat si viking knit -ul si nu mi-a reusit. cred ca nu stiu eu sa manuiesc sarma subtire, caci o innod, cam asta e problema. tre sa ma obisnuiesc cu ea,pt ca pun pariu ca de asta nu imi iese .

    RăspundețiȘtergere