duminică, 11 aprilie 2010

Premii


Am primit premii de la trei fete foarte dragute, Christina, Madeline si Georgiana. Multumesc frumos, dragele mele, va pup si va doresc o primavara frumoasa ca voi!!!! :)
Ar trebui sa-l trimit mai departe, insa mi-e absolut imposibil sa aleg din multele bloguri pe care le citesc si le admir!
Asa ca daruiesc aceste premii tuturor fetelor care, desi ar putea sa-si petreaca putinul timp liber facand alte lucruri, mai putin solicitante, aleg sa-l petreaca intr-un mod creativ, realizand minuni care bucura sufletul celorlalti! Felicitari! :)

vineri, 9 aprilie 2010

In sfarsit, timp liber!!!!!!

Buna, dragele mele, si ”Hristos a inviat!”
Se pare ca de data asta chiar am depasit orice record de tacere pe blog, postand de Craciun si apoi abia de Paste!:)
Sper sa nu fiti suparate pe mine si ca sa va impac va arat ce am mai lucrat, printre picaturi, in ultima vreme. Multumesc din suflet fetelor care mi-au acordat premii pe blogurile lor si imi cer mii de scuze ca nu am apucat sa le postez si sa le dau mai departe!
Primii cercei sunt lucrati in intregime din argint 925, pietricele de peridot si o margea fatetata de ametist. Am folosit vreo patru tehnici ca sa-i realizez: sarma subtire este crosetata, zalele mici sunt lipite de cadru, apoi cadrul este aplatizat si texturat cu ciocanul, iar in final sunt prinse si margele de peridot si ametist. Eu m-am indragostit de ei, mai ales ca sunt mari si arata absolut spectaculos!




Acest set este lucrat cu sarma de cupru placata cu argint si margele de coral rosu-caramiziu.



Si un inel reglabil sub forma de trandafir, realizat dupa un tutorial de pe Jewelrylessons.