miercuri, 23 decembrie 2009

Craciun fericit!

Iata ca a mai trecut un an...Se apropie din nou sarbatoarea care ma emotioneaza cel mai mult dintre toate, Craciunul. Spun ca ma emotioneaza pentru ca acum 5 ani asteptam cel mai frumos cadou pe care Mos Craciun mi-l putea aduce, pe fiica mea. Mosul a intarziat un pic anul acela si a venit abia pe 4 ianuarie, insa exact aceleasi sentimente de asteptare infrigurata, de emotie si fericire le incerc si acum. Cand ascult colindele si acum plang, exact ca atunci...de bucurie si recunostinta ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu un miracol!
Acest pandantiv l-am creat gandindu-ma la ingerasii care ne vegheaza mereu, iar montura din sarma a ajuns sa semene putin cu unul (sau e doar imaginatia mea care imi joaca feste.... :) Oricum ar fi, va imbratisez pe toti si va urez un Craciun minunat alaturi de cei dragi, sa va daruiasca Dumnezeu tuturor cate un miracol, iar de la mine, cadou, un ingeras!!!....


joi, 10 decembrie 2009

O noua montura pentru cabochon

Jucandu-ma cu sarma, am descoperit o noua metoda de a monta un pandantiv cabochon. E destul de greu de realizat, desi ideea este simpla. Mie mi se pare extrem de eleganta, cu un aer princiar (daca eu nu o laud....:))
Suportul pentru cercei care apare in unele poze este realizat simplu, din sarma de cupru (scoasa din niste cabluri electrice care ne-au ramas prin casa) o cutie de iaurt goala si ipsos. Dupa turnarea ipsosului, nu-ti ramane decat sa astepti ca acesta sa se intareasca, apoi indepartezi forma (cutia de iaurt) si vopsesti dupa dorinta. Usor de realizat si de efect. Eu l-am vopsit impreuna cu fetita mea! (idee pentru buna mea prietena Larisa, cu scuzele de rigoare pentru intarziere!!!!:))

luni, 7 decembrie 2009

Impletituri noi

Pentru ca nu prea am avut altceva de facut in ”vacanta” de la Govora, am facut ce-mi place mai mult: bijuterici! :) Pacat ca odata ajunsa acasa pare sa-mi ramana din ce in ce mai putin timp pentru asta!!!