joi, 20 august 2009

Cercei argint

Tot din seria bijuteriilor lucrate cu fir de argint 925, o pereche de cercei. Piatra este cuart roz.

luni, 17 august 2009

Colier impletit

Din perle de sticla galbene si sarma placata cu argint mi-a iesit un colier. Dragut, zic eu. :)


duminică, 9 august 2009

Colier princiar

Pastrez aceasta camee de aproape un an si nu am avut nicio idee cum s-o montez intr-un pandantiv. Abia cand am primit aceste perle de cultura m-a lovit si inspiratia: ce-ar fi daca as face o montura crosetata? Rezultatul il vedeti in continuare:



Cadou pentru Andreea!

Prietena mea din copilarie, Andreea, locuieste acum alaturi de sotul si minunea lor de fetita la Paris. Sper sa fiu si eu atat de norocoasa incat macar sa vizitez "Orasul indragostitilor"..... Ca sa revin la ale mele, am rugat-o sa-mi aduca un lac pentru fimo, care la ei se gaseste si bineinteles ca la noi nu. Si saraca de ea, cand a venit in tara acum o luna, a trebuit sa care (desi a venit cu toata familia, socrii, cumnat si o mie de bagaje) si ditamai butelca de lac... Adi, asta e prima piesa lacuita cu Klir-ul pe care mi l-ai adus, asa ca este pentru tine! Iti multumesc ca esti o prietena atat de buna!!! Te pup! :)
Montura pandantivului este inspirata dintr-un tutorial extraordinar al Gailavirei, pe care il gasiti aici: http://www.jewelrylessons.com/tutorial/woven-front-donut-wrap



sâmbătă, 1 august 2009

Votati Brancusi!

Cu permisiunea Izei (http://clasicdesign.wordpress.com/), voi prelua mesajul transmis de ea pe blog:
“Galeriile de arta Saatchi fac un clasament cu cei mai renumiti artisti din sec XX. BRANCUSI era pe locul 2 la 300 de voturi distanta de Picasso ,dar a fost depunctat cu 2000 puncte initial pe motiv ca nu era votat masiv din Romania.
www.saatchi-gallery.co.uk/artvote

Votati Brancusi! din cati artisti sunt acolo..500 la numar, doar Brancusi este din partea Romaniei…chiar merita sa il votam…e doar un click,va ia 30 secunde”.

Colier Pearl flower

Am terminat in sfarsit un colier la care lucrez de mai bine de o luna. Este realizat din fir placat cu argint, margelute rocailles si perle de cultura "Tahitian blue".