duminică, 7 iunie 2009

Vacanță!!!!

În sfârșit, plec în vacanță. Nu e cine știe ce, doar 12 zile de relaxare pentru mine și aerosoli pentru minunata mea fetiță care anul acesta m-a îngrijorat contractând mai multe viroze decât era necesar. Govora este o stațiune mică, în care în afară de plimbări nu prea ai ce să faci. Oricum, având în vedere că voi merge doar cu Ilinca, ne vom distra minunat, asa, intre fete! Poate am timp si de un pic de bijuterit, si atunci vacanta va fi absolut perfecta!
Va pup si abia astept sa ne reintalnim!

vineri, 5 iunie 2009

Coincidență și atât.

Absolut întâmplător am descoperit astăzi pe etsy un tutorial despre cum se realizeaza genul asta de împletitura. Am fost foarte mirată, gândindu-mă: da, frate, se poate ca doi oameni din colțuri diferite ale lumii pot avea aceeași idee și s-o și pună în practică în același timp. Nu m-am gandit nicio clipă, așa cum au fost interminabilele discuții de pe forumul breslo, că fata asta din America mi-a „furat” ideea, deși eu am postat colierul cu ochi de tigru pe 10 martie, iar ea și-a pus tutorialul pe etsy în 13 martie. Pur și simplu, s-a întâmplat: great minds think the same! (traducerea e „de balta”, nu stiu daca asta e expresia corectă! :) ) Și trebuie să recunosc, pandantivul ei arată mai bine! :)

miercuri, 3 iunie 2009

Noutăți...

Un pandantiv din agată neagră...O pereche de cercei....Un inel finuț...Și „ceva” ce încă nu are o formă finală, încă lucrez la el...