duminică, 31 mai 2009

Colier carneol

Sunt maaare fan al Izei Malczyk, ale cărei lucrări le puteți admira pe site-ul http://www.izamalczyk.com/en/ . La ea am văzut prima dată un capăt de mărgele absolut fabulos, pe care nu m-am putut abține să nu-l încerc. Tutorialul îl găsiți aici: http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=25767678 .



miercuri, 27 mai 2009

Splendoarea mea galbenă!

Vă prezint cel mai frumos hibiscus! (sunt subiectivă, normal, dar îl ador de-a dreptul!). Când înflorește, și o face destul de rar, îmi umple sufletul de bucurie! Vă dau și vouă puțin din bucuria mea! :)

vineri, 22 mai 2009

Colier Brown and White Flower

Mi-a făcut o deosebită plăcere să lucrez floarea aceasta din fir placat cu argint, deosebit de rezistent ( am testat o bucată de fir punând-o în apă o săptămână, nu a oxidat și nu și-a schimbat luciul absolut deloc!) și fir emailat maro-închis, ciocolată, pe care am atașat-o unui colier realizat din același tip de fir argintat. Este o bijuterie originală, deosebită, pentru o ocazie extrem de specială!

joi, 21 mai 2009

Colier „Wire lace”

Am facut o adevărată pasiune pentru dantela din fir argintat!... Aici e prima încercare, un colier elegant și fin, însă surprinzător de flexibil și confortabil la purtare. L-am realizat din fir subțire placat cu argint, care lucrat formează o rețea de dantelă extrem de rezistentă.